Vruchtbaarheid man verbeteren

Cumbetter biedt ondersteuning bij: vruchtbaarheid man verbeteren. Zodat u en uw partner uw wens kunnen vervullen.

Meer sperma en meer zaadcellen

Cumbetter verhoogt de spermaproductie. Meer sperma en meer zaadcellen zorgen voor een grotere kans op bevruchting.

Kwaliteit sperma verbeteren

Cumbetter stimuleert een goede kwaliteit sperma. Een goede kwaliteit sperma bevordert een gezonde bevruchting.

Vruchtbaarheid man verbeteren door betere kwaliteit sperma

Vruchtbaarheid is de basis voor het kunnen krijgen van een kind. De vruchtbaarheid van een man hangt af van de kwaliteit van het sperma en de hoeveelheid sperma en zaadcellen die geproduceerd worden. Zijn bovengenoemde eigenschappen niet in orde dan heeft dit een negatieve invloed op de vruchtbaarheid van de man. Cumbetter kan in dat geval ondersteuning bieden bij het verbeteren van de vruchtbaarheid van de man.

Positieve eigenschappen

  • Hogere productie zaadcellen
  • Meer sperma bij iedere zaadlozing
  • Hoge kwaliteit sperma en zaadcellen
  • Bescherming van de zaadcellen
  • Hogere weerstand van het sperma

Meer sperma en zaadcellen zorgen voor een betere vruchtbaarheid

Cumbetter kan de vruchtbaarheid van de man stimuleren door middel van een tablettenkuur. De tablettenkuur van Cumbetter is zonder doktersrecept verkrijgbaar. Na een kuur van ongeveer 3 maanden is de werking optimaal en heeft Cumbetter zowel de kwaliteit sperma verbeterd als de aanmaak van meer sperma en zaadcellen stimuleert, wat beide een positieve invloed heeft bij: vruchtbaarheid man verbeteren.

Kwaliteit sperma wordt van buitenaf beïnvloed

Kwaliteit sperma wordt van buitenaf beïnvloed

Uit diverse studies is gebleken dat invloeden van buitenaf zoals stoffen die in het milieu voorkomen maar ook de leefstijl die u aanneemt, van invloed zijn op de kwaliteit sperma. Een ongezonde leefstijl en slechte stoffen in het milieu hebben een negatieve invloed op de kwaliteit van het sperma. Hierdoor verminderd de vruchtbaarheid van een man. Cumbetter biedt bescherming van het sperma en verbetert de kwaliteit van het sperma. Dit geeft de vruchtbaarheid van de man weer een stimulans.