Positieve
ervaringen

Positieve ervaringen van man en vrouw over het gebruik van Cumbetter leest u op deze pagina.

Tevreden gebruikers gingen u voor

Vele mannen gingen u voor in het gebruik van Cumbetter tabletten en zijn tevreden gebruikers van het product.

Garantie voor goede werking

De werking van Cumbetter is afhankelijk van persoonlijke factoren en juist gebruik van het product.

Ervaringen Cumbetter, positieve reacties van tevreden gebruikers

Ervaringen met Cumbetter van tevreden gebruikers leest u op deze pagina. Deze positieve reacties zijn van mannen en vrouwen die hun ervaring met Cumbetter met u willen delen. Laat u overtuigen door deze positieve reacties van tevreden gebruikers. Hun ervaring met Cumbetter kan ook uw ervaring worden!

Wilt u ook meer sperma en zaadcellen produceren en de kwaliteit daarvan verhogen? Dan is Cumbetter ook zeker iets voor u! Bestel vandaag nog en begin snel met het verbeteren van uw vruchtbaarheid.

Ervaringen Cumbetter, positieve reacties van tevreden gebruikers
Kinderen krijgen lukte niet en dat lag aan mij

'Kinderen krijgen lukte niet en dat lag aan mij'

Ik en mijn vrouw waren al meerdere jaren bezig met het krijgen van kinderen en het lukte maar niet. We waren meerdere malen bij de huisarts geweest voor onderzoek en het bleek aan mij te liggen. Mijn zaadcellen waren niet sterk genoeg en ik produceerde weinig sperma. Ik schaamde mij hier erg voor en voelde mij ook erg schuldig tegenover mijn vrouw.

Aan behandelingen wilde ik nog even niet denken totdat ik in de V.S. was voor vakantie. Ik kwam daar in aanraking met Cumbetter. Ik besloot dit te proberen zonder het tegen mijn vrouw te vertellen. Wonder boven wonder werd mijn vrouw binnen 3 maanden zwanger. We hebben één zoon en ik ben daar erg gelukkig mee. Wij hebben zeker positieve ervaringen met Cumbetter.
Tevreden gebruikers: Mark en Leonie uit Breda
Disclaimer

Ik werd maar niet zwanger

‘Ik werd maar niet zwanger’

Ik heb altijd al een kinderwens gehad maar had tot mijn 30ste nooit een vriend gehad. Toen ik op mijn 30ste mijn huidige vriend ontmoette begon ik daarom ook al snel over kinderen. Mijn vriend gaf aan ook graag kinderen te willen maar 'traag zaad' te hebben. We besloten daarom maar direct te beginnen en zochten naar tips en adviezen om de vruchtbaarheid te verbeteren.

Naast het toepassen van allerlei leefstijladviezen kwamen we ook Cumbetter tegen. De website ziet er mooi verzorgd en betrouwbaar uit en omdat de ingrediënten natuurlijk zijn hebben we het maar geprobeerd. Mijn vriend heeft Cumbetter gebruikt totdat ik zwanger was en bij de tweede poging weer. Nu hebben we 2 gezonde kinderen. Wij hebben goede ervaringen met Cumbetter en zijn zeer tevreden over het resultaat.
Tevreden gebruikers Inge en Johan uit Zwolle
Disclaimer

Ik spoot al snel grote hoeveelheden sperma bij iedere zaadlozing

'Ik spoot al snel grote hoeveelheden sperma bij iedere zaadlozing'

Ik heb altijd al weinig sperma gespoten bij de zaadlozing. Ik had hier nooit zoveel last van, mijn orgasme was fijn en meiden klaagden nooit. Mijn huidige vriendin vond dit ook geen probleem. Toen wij wilden beginnen met kinderen merkte we dat het lang duurde. Na een bezoek aan de dokter wisten we dat de spermaproductie invloed heeft op de vruchtbaarheid van de man.

Op internet zocht ik naar een oplossing en heb direct Cumbetter aangeschaft. Ik gebruikte het iedere dag en na een half jaar was mijn vriendin eindelijk zwanger. Ik ben erg blij dat dit product bestaat. We hebben nu een gezonde dochter. Onze ervaring met Cumbetter is zeer positief.
Tevreden gebruikers Josua en Kim uit Eersel
Disclaimer

De kwaliteit sperma van mijn man was niet goed

'De kwaliteit sperma van mijn man was niet goed'

Uit onderzoeken in het ziekenhuis bleek dat de kwaliteit van het sperma van mijn man slecht was, hierdoor werd de kans op zwangerschap aanzienlijk kleiner. Toch bleven we proberen omdat we graag kinderen wilden. Een kennis raadde ons Cumbetter aan.

Mijn man merkte al snel een toename van de hoeveelheid sperma en na controle in het ziekenhuis bleek ook de kwaliteit van het sperma beter te zijn. Mijn man heeft Cumbetter jarenlang geslikt. We hebben nu 3 kinderen. Wij raden Cumbetter anderen ook zeker aan, wij hebben zeer goede ervaringen met Cumbetter.
Tevreden gebruikers: Milou en Daan uit Leeuwarden
Disclaimer

*De werking van het product is mede afhankelijk van persoonlijke feiten en omstandigheden, alsmede van het juiste, op de individuele situaties van de consument afgestemde gebruik. Disclaimer