Bestellen met korting

Kiest u ervoor direct meerdere potten Cumbetter tegelijk te bestellen dan ontvangt u een aantrekkelijke korting bij het bestellen.

Snelle levering

Wij behandelen uw bestelling met grote zorg en zorgen voor een snelle levering. Kiest u ervoor om voor voor 16:00 te bestellen? Dan is uw bestelling de volgende dag al in huis.

Discrete verzending

Wij zorgen ervoor dat de verzending van uw bestelling discreet gebeurd, zodat niemand hoeft te weten wat de inhoud van uw bestelling is en uw privacy behouden blijft.

Cumbetter bestellen, snelle levering én korting op uw bestelling!

Veilig betalen en een snelle verzending

Plaats nu uw bestelling om zo snel mogelijk gebruik te kunnen maken van Cumbetter. Kies voor een van onze snelle betaalmethodes zoals iDeal en bestel voor 16:00. Bestelt u voor 16:00? Dan wordt uw bestelling dezelfde werkdag nog verstuurd en heeft u uw bestelling een dag later al in huis. Wanneer u dus op maandag Cumbetter bestelt, wordt uw bestelling op dinsdag al thuisbezorgd. De levering van bestellingen uit België duurt ongeveer 2 werkdagen. Bij andere landen kan dit langer duren. Bij een overboeking op ons bankrekeningnummer verzenden wij uw bestelling zodra de betaling bij ons binnen is, dit kan enkele dagen duren.

Discreet verzonden

Omdat wij vinden dat niemand hoeft te weten wat u bestelt, versturen wij al onze bestellingen in een discrete envelop of verpakking. De postbode biedt een blanco pakketje aan en als er niemand thuis is laat hij een bericht achter en komt nog eens terug. Na drie maal brengt de postbode het pakketje naar een afhaalpunt in de buurt. Ook op uw afschrift wordt een discrete omschrijving van uw bestelling gegeven. Zo garanderen wij uw privacy. Bestellen gaat bij ons dus veilig, discreet en snel!